Topbanner_Nieuwsbericht_MET_ondertekening_Omroep_Brabant_renovatie_handen_schudden

Omroep Brabant en Mansveld slaan handen ineen voor omvangrijke renovatie

Omroep Brabant kiest opnieuw voor Mansveld Techniek. Dit keer gaat het om de renovatie van de kantoren en studio's van Omroep Brabant in Son. De panden worden comfortabel, energiezuinig en toekomstbestendig. Medewerkers profiteren straks van een fijne en efficiënte werkomgeving waar ze met veel plezier kunnen werken. 

De samenwerking tussen Omroep Brabant en Mansveld gaat al ruim 40 jaar terug. In deze tijd heeft Mansveld diverse projecten voor Omroep Brabant uitgevoerd, inclusief service en onderhoudswerkzaamheden. Dit heeft geresulteerd in een wederzijds vertrouwen en respect. Mansveld is trots om wederom betrokken te zijn bij een project van Omroep Brabant.

Uitdagingen tijdens de renovatie

Mansveld is lid van het bouwteam en verantwoordelijk voor het ontwerp, de installatie en het bedrijfsklaar opleveren van elektrotechnische installaties, verlichting, datanetwerk en brandbeveiliging.

De uitdaging tijdens het project is dat het pand, inclusief tv studio's, volop in gebruik is tijdens de renovatie. Hier moet rekening mee gehouden worden in de uitvoering. Het is belangrijk dat de werkzaamheden geen verstoring veroorzaken in de dagelijkse uitzendingen van Omroep Brabant en dat de bedrijf kritische energievoorziening en dataverbindingen operationeel blijven.

Ruud Mansveld, directeur Mansveld Techniek: “Al met al is de samenwerking tussen Omroep Brabant en Mansveld Techniek een mooi voorbeeld van hoe bedrijven elkaar kunnen versterken. We kijken dan ook uit naar de voortzetting van onze plezierige samenwerking in het komende project, ook met de rest van het bouwteam, en naar het eindresultaat van deze renovatie.”

Hanneke Koppers, directeur Omroep Brabant: “Bij Omroep Brabant geloven we sterk in de kracht van samenwerken. Onderling, met ons publiek, maar ook met partners. Zo halen we het beste uit elkaar. We verwachten samen met Mansveld een mooie renovatie te realiseren die de werkomgeving van Omroep Brabant weer toekomst-proof maakt."