Topbanner_Algemeen_MET_teamfoto_monteurs_op_projectlocatie

Maak kennis met team Elektrotechniek

Bij team Elektrotechniek werken we dagelijks aan grote, langlopende projecten. Hiermee maken we de leef- en werkomgeving van onze klanten elke dag weer een beetje mooier, veiliger, efficiƫnter en duurzamer.

Onze historie

In 1962 startte Mansveld als elektrotechnisch installatiebedrijf, met name met kleinere klussen. Deze klussen werden steeds omvangrijker en werden uiteindelijk complete elektrotechnische projecten. Oorspronkelijk ging het vaak om aanpassing van bestaande kloosters en bejaardentehuizen. Dit heeft zich op een natuurlijke manier ontwikkeld naar zowel aanpassing van bestaande gebouwen als het ontwerpen en realiseren van E-installaties voor nieuwbouwprojecten. 

Team Elektrotechniek staat dus letterlijk aan de basis van wat Mansveld Techniek vandaag de dag is. En het leuke is dat er nog steeds mensen bij Mansveld werken met ruim 40 dienstjaren binnen het bedrijf. Zij hebben de ontwikkeling van team Elektrotechniek van dichtbij meegemaakt en maken er zelfs soms nog onderdeel van uit. Die kennis en ervaring van al die dienstjaren in combinatie met nieuwe collega's, geeft een mooie mix binnen het team.

Dit zijn wij

Binnen ons team zijn vele specialismen verenigd. Op kantoor zitten de calculatoren, (CAD-)tekenaars, engineers, projectleiders en werkvoorbereiders. En in de buitendienst zitten de specialisten die wat bedacht wordt op kantoor, ook kunnen vertalen naar hoe dit gemaakt moet worden op locatie. Allemaal hebben zij een technische achtergrond en een hart voor elektrotechniek. Ze zijn dan ook gek van techniek en technologische ontwikkelingen. En delen deze kennis en ervaring graag met opdrachtgevers en collega's. 

Ons team

Met een team van ruim 80 man zijn we het grootste team binnen Mansveld Techniek. We werken aan grote projecten door heel Nederland. De meeste projecten doen we in en rond Eindhoven. De collega's van de binnen- en de buitendienst werken nauw samen om de projecten goed voor te bereiden en uiteindelijk ook te realiseren. We werken maanden, soms zelfs jaren, toe naar de oplevering en ingebruikstelling van onze projecten en vieren dan graag met onze opdrachtgevers de feestelijke opening mee.